Logo Beter Healthcare

Contact information

None
None None
Netherlands
Website

Beter Healthcare

Sinds oktober 2012 specialiseert Beter Healthcare zich in advisering, (her)implementatie en projectmanagement van business- en zorgprocessen voor healthcare organisaties. Met ons enthousiaste team van ervaren professionals werken wij met passie bij onze klanten en ondersteunen wij bij een groot aantal projecten. Beter Healthcare wil voorop-lopen in (zorg)innovatie, procesverbetering en nieuwe technieken. 
Continue opleiding en kennisuitwisse-
ling vormen daarbij een belangrijke basis. Onze medewerkers krijgen daarom voldoende ruimte om zich te ontwikkelen tot de beste consultants in de healthcare branche.

Wij hebben ruime ervaring in de zorg- en ICT branche en spreken de taal van verschillende stakeholders in het primaire zorgproces, het administratieve proces en de ondersteunende informatie-
technologie. Op deze manier biedt Beter Healthcare bewezen meerwaarde op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

www.beterhealthcare.nl

Het is een uitdaging voor zorginstellingen om goed opgeleide mensen te vinden op het snijvlak van zorg en ICT. Diverse studies leiden studenten op voor zorg óf ICT, echter zijn opleidingsinstituten die opleiden voor een combinatie van deze twee schaars. Daarnaast missen de afgestudeerden nog veel praktische (achtergrond)kennis. Om deze reden en mede op verzoek van onze klanten bieden wij een aanvullende (praktijk) opleiding in de vorm van een traineeship: Beter Academy. De doelstelling van Beter Academy is om starters versneld op te leiden en coachen tot breed geschoolde en inzetbare healthcare IT-consultants.

www.beteracademy.nl

Interesting for: Artificial Intelligence, Computing Science, Molecular Life Sciences, Medical sciences, Management
Offers: Starters Function