BOLTRICS

CONTACT INFORMATION

Het was ambitieus. Wat? Gekkenwerk leek het. De logistieke branche aan één krachtige standaardoplossing helpen. Volledig gebouwd met Microsoft-technologie. In drie maanden geïmplementeerd. Altijd en voor elke klant up-to-date. Het was 2010 en niemand geloofde dat het kon. We begonnen met een klein team, duidelijke principes en het vaste voornemen om de nummer 1 Microsoft-partner te worden. Nu zijn we driehonderd implementaties verder. In 25 landen actief. En we zijn nog lang niet klaar. We zijn op een wereldmissie. Doe je mee?

Jouw profiel… Moeten we het hebben over hbo/wo-opleiding? Over ervaring? Misschien. Maar als je onze filosofie ontdekt, als je ons verhaal kent, als je ziet hoe wij opereren op het scherpst van de snede, en als je dan óók nog eens bedenkt dat we keihard richting nr. 1-positie gaan wereldwijd, dan weet je het. Dit is gaaf. Vergeet de hokjes. Vergeet alles wat je weet van functies als consultant, projectmanager of developer. Je komt bij Boltrics en brengt vooral jezelf mee. Zoek je grenzen op. En bedenk hoe je ze verlegt. Meteen. Wij investeren graag in je. Om wie je bent. Om je drive. En om wie je gaat worden.

Did you know that… Noem ons eigenwijs. Noem ons visionair. Noem ons pragmatisch. Maar feit is dat al onze klanten wereldwijd binnen drie maanden live gaan. En dat elke klant daarna over de nieuwste Microsoft-technologie blijft beschikken. Altijd. En dat is ongekend. Without a doubt.

Interesting for:

Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics, Management

Offers:

Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship