Logo ChipSoft

Contact information

Orlyplein 10
1043 DH Amsterdam
Netherlands
Website

ChipSoft

ChipSoft staat al meer dan 30 jaar aan de top van de zorgautomatisering. Tegenwoordig zijn wij trotse marktleider als leverancier van zorg-ICT in Nederland. Met revolutionaire ICT bieden wij zorginstellingen een unieke totaaloplossing die alle denkbare werkprocessen binnen de zorginstelling ondersteunt. Dit doen wij met meer dan 650 medewerkers in Nederland en België.

Ons uitgangspunt? Software ontwikkelen die het zorgverleners  gemakkelijk maakt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren.

Daarbij staan de veiligheid van de patiënt en de werkprocessen van de zorgprofessionals centraal. Zo is onze totaaloplossing te gebruiken op vaste en mobiele apparaten (pc’s, tablets, smartphones, etc.) en krijgen zorgverleners voor ieder device en voor iedere situaties zeer gerichte oplossingen aangeboden. Smart Health noemen wij dat.

Binnen de zorg staat ChipSoft bekend om haar innovatieve karakter en enorme slagkracht als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Niet voor niets heeft ChipSoft met haar producten diverse awards in de wacht gesleept, onder meer van een toonaangevende grootheid als Microsoft. ChipSoft maakt gebruik van de nieuwste technieken en is daardoor altijd in staat om zorginstellingen te voorzien van ICT die klaar is voor de toekomst.

Interesting for: Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics, Medical sciences
Offers: Bachelor Internship, Inhouse Day, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.