Logo De Volksbank

Contact information

Croeselaan 1
3521BJ Utrecht
Netherlands
Website

De Volksbank

De Volksbank N.V. gaat met de merken ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. We zijn een informele organisatie met zelfsturende teams en ruimte voor plezier tijdens en na het werk. Verantwoordelijkheid is bij ons laag in de organisatie belegd. Uiteraard bieden wij je ruimte voor opleidingen door middel van een persoonlijk opleidingsbudget, coaching on te job en talentenprogramma’s. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste junioren voor onze stages, traineeships en junior posities. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van: Data Science, Digital Marketing en Finance & Risk. We vertrouwen op jouw frisse blik en lef om ervoor te zorgen dat onze klanten 24 uur per dag betrouwbaar en efficiënt kunnen bankieren. 
Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Natuurlijk krijg je ook een prima salaris en een dertiende maand. 

Meer info: campusrecruitment@devolksbank.nl

Interesting for: Computing Science, Mathematics
Offers: Bachelor Internship, Inhouse Day, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.