ECONSULTANCY

CONTACT INFORMATION

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. Met onze integrale adviesdiensten geven wij samen met onze opdrachtgevers vorm aan de toekomst van een mooier Nederland. Wij zijn actief binnen alle onderdelen van onze leefomgeving. Van stedelijke ontwikkeling tot landelijk gebied. Is de bodem verontreinigd? Zijn er archeologische resten aanwezig? Hoe is de kwaliteit van het water? Is er sprake van geluidsoverlast? En wat te doen met planten en dieren op de locatie?
Vragen waar wij een antwoord op geven. Onze onderzoeken vormen het fundament van een project. Bij ons krijg je de kans om het mee te maken. Letterlijk. Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het
bos. Op een industrieterrein, in een bouwput of op kantoor. Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland mooier hebben gemaakt. Dit doen we samen, iedere avonturier met zijn eigen kennis en kunde. Met veel waardering voor eigen initiatief. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden? Zowel voor Econsultancy, als voor jezelf? Laat het ons weten want wij zijn nieuwsgierig naar jou!

This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.

Interesting for:

Biology

Offers:

Bachelor Internship, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship