GX

CONTACT INFORMATION

Wij maken organisaties digitaal succesvol
In kleine teams werken we intensief samen voor grote klanten. Talent en expertise worden mogelijk benut om het maximale uit jezelf te halen én continu bij te leren. Wij bieden iedere klant de beste digitale ervaring. En bij iedere stap van het proces helpen wij, of het nu gaat om een strategie, technische realisatie of beheer. Voor ons is geen enkele digitale uitdaging is te groot.

A Great Place To Work
Natuurlijk hebben we een pingpongtafel. Een moderne kantoortuin. Vanzelfsprekend goede koffie. En we houden van op stap gaan met het hele team. Maar goed werkgeverschap gaat verder dan dat. Het feit dat je bij elke collega terecht kunt met welke vraag je ook hebt en de vrijheid die je als GX’er ervaart binnen onze platte organisatie. Dit wordt nog eens extra bevestigd met de Great Place To Work certificering, waarbij we een overall score van 9,0 wisten te behalen. En daar zijn we trots op.

Blijf groeien
Goed in je vel zitten en voldoening halen uit je werk vinden we belangrijk. Want dit zorgt voor blije en tevreden medewerkers. Als GX’er bieden we jou een uitdagende en afwisselende functie in een ambitieuze organisatie met toffe klanten! Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden afgestemd op jouw ambitie. Werken bij GX  betekent jezelf uitdagen in je werk en persoonlijke ontwikkeling.

This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.

Interesting for:

Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy, Management

Offers:

Bachelor Internship, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship