Logo MySolution

Contact information

De Bouw 149
3991 SZ Houten
Netherlands
Website

MySolution

Samen succesvol door innovatief denken en doen 

Mysolution beschikt over een brede en jarenlange ervaring met staffing software. We zijn een stabiel bedrijf met een brede expertise dat elk jaar groeit in omvang. We zijn gewend om snel te schakelen met onze opdrachtgevers. We werken graag samen als partners, waarbij ieder zijn kennis en ervaring inzet om te komen tot nog betere en slimmere oplossingen. 
We verleggen grenzen 

Vol trots verleggen we elke dag grenzen om de business van onze klant te verbeteren. Daar heb je lef voor nodig. Lijkt iets niet mogelijk? Dan is voor ons een nieuwe uitdaging geboren. Wij gaan namelijk écht voor branchespecifieke oplossingen. Zo bouwen we slimme online tools die het verschil maken. Dat vraagt van ons allemaal doorzettingsvermogen. Hierdoor kunnen onze klanten hun tijd effectiever inzetten. En: wordt het werk leuker en makkelijker! 

Hoe? 

Alles wat al bedacht is, doen we niet over. Is het goed bedacht? Dan gebruiken we het. Kan het beter? Dan gaan we aan de slag. We kozen voor innovatieve technologie partners als platform en Microsoft als technologie partner. Daarmee lopen we voorop in de integratie van alle bedrijfsprocessen. Onze klanten profiteren daarvan en nemen in hun doelmarkt al snel de leiding. 

Interesting for: Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy
Offers: Starters Function, Traineeship
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.