ORDE VAN OCTROOIGEMACHTIGDEN

CONTACT INFORMATION

Heb je een technische of exacte achtergrond en wil je dit combineren met recht? Heb je affiniteit met technologie, innovatie en bedrijfskunde, maar ook met taal? Dan is het vak van octrooigemachtigde iets voor jou. Octrooigemachtigden werken op het scherpst van de snede binnen technologie, recht en bedrijfsstrategie en adviseren hun klanten op het gebied van technologische ontwikkeling. Als je een exacte of technische opleiding hebt op masterniveau kun je met een driejarige juridische  vervolgopleiding octrooigemachtigde worden. Je adviseert uitvinders hoe ze kennis, producten en ideeën kunnen beschermen. “Het leuke aan dit vak vind ik de diversiteit. Veel technici werken tijdens hun carrière aan één technologie. Een octrooigemachtigde komt in aanraking met een zeer breed scala aan uitvindingen, wat het werk erg interessant maakt.”

Waar ga je werken?
Er is veel vraag naar octrooigemachtigden, bij octrooigemachtigdenkantoren en in de industrie. Door je gewilde specialisme ben je verzekerd van een uitstekend salaris. Wil je meer weten over het vak? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met een octrooigemachtigde.

Interesting for:

Artificial Intelligence, Biology, Chemistry, Computing Science, Mathematics, Molecular Life Sciences, Physics and Astronomy, Medical sciences, Management

Offers:

Starters Function, Traineeship