ORDINA

CONTACT INFORMATION

Stay Ahead of Change. Start at Ordina.

Ordina is een lokale, onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie, overheid en zorg. Dit doen wij door het bedenken, implementeren en beheren van slimme en innovatieve toepassingen.

Bij Ordina lopen we voorop in ons vak. Zo helpen wij onze klanten om de verandering voor te zijn. Hoe? Door onze Ordina-manier van werken! 

Digitaliseren is teamwork

Dat is er één van samenwerken. We stellen onze teams samen op basis van het klantdoel en jouw expertise, ambitie en persoonlijkheid. Dat zorgt voor een fijne samenwerking met je collega’s en een optimaal resultaat voor de klant. Digitaliseren is namelijk teamwork. Dat kun je niet alleen, hoe goed je ook bent. 

Samen leren

Wij beseffen heel goed dat wij alleen de beste kwaliteit kunnen leveren, als jij op je best bent. Daarom helpen we jou om je talent optimaal verder te ontwikkelen. Als young professional kun je bij ons in korte tijd veel zien, leren en ervaren. Dat avontuur ga je niet alleen aan, maar samen met andere young professionals. Door learning-on-the-job, onze hechte communities en een intensief opleidingsprogramma word je klaargestoomd om het verschil te maken in jouw vakgebied.

Kijk voor meer info op www.ordina.nl/werkenbij

Interesting for:

Artificial Intelligence, Computing Science, Mathematics

Offers:

Bachelor Internship, Master Internship, Starters Function, Traineeship