People X

CONTACT INFORMATION

Alle ingrediënten voor een succesvolle carrière in IT

In onze uitgebreide traineeships besteden wij veel aandacht aan zowel de hard- als de soft skills. In een aantal maanden behaal jij niet alleen diverse erkende certificeringen en titels die aansluiten bij de behoefte in de markt, maar bereiden wij jou middels ons Talent Program ook met diverse soft skill trainingen voor op het werkveld. Wij combineren kleine klassen, vooraanstaande gecertificeerde trainers, klassikale lessen, zelfstudie, examens en een praktijkopdracht waarin jij alle opgedane kennis direct kan toepassen.

We zijn op zoek naar de volgende generatie experts. Wij leren je de kneepjes van het vak, de softskills die je nodig hebt om impact te maken en je behaalt bij ons de benodigde certificaten. Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn en ben jij een match voor een van onze traineeships en opdrachtgevers?

Terwijl jij ons traineeship aan het doorlopen bent, gaan wij voor jou op zoek naar een passende opdrachtgever in een branche en regio van jouw voorkeur. Jij kiest zelf waar je wil starten na ons traineeship. Na ruim één jaar detachering ga je in dienst bij de opdrachtgever en word je onderdeel van het team. Zo verzekeren wij jou van een baangarantie bij een opdrachtgever met voldoende begeleiding om jou te voorzien van de beste start van je carrière!

Interesse? Vind ons op https://www.people-x.nl

Interesting for:

Artificial Intelligence, Biology, Chemistry, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy

Offers:

Traineeship