Logo Advipro

Contact information

Wechelsebaan 143
None 2275 Lille
Belgium
Website

Advipro

Advipro, The Complete GxPerience!

Advipro biedt als onafhankelijke specialist flexibele totaaldiensten in hoogtechnologische omgevingen in de farma en life sciences industrie in België én Nederland.

Onze activiteiten zijn gericht op de kwaliteit van het ontwerp, de uitvoering en de werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen, met het oog op product- en patiëntveiligheid. We zijn ISO 9001 gecertificeerd voor al onze activiteiten.

Onze expertise zetten we in voor onze klanten. Ze beschouwen Advipro dan ook als aangewezen partner. We genieten een klantentevredenheid van meer dan 80% en daar zijn we trots op. Kwaliteitsvol en deskundig handelen is een natuurlijke evidentie in ons vak.

Voor meer informatie over onze dienstverlening verwijzen we je graag door naar onze website: www.advipro.nl.

Een A-team dat uitblinkt in kennis en verbondenheid.

Bij Advipro kom je terecht in een team: het A-Team. Voor ons betekent het veel meer dan die goede oude serie uit de jaren 80. Al zijn er overeenkomsten: ons team bestaat ook uit gemotiveerde professionals met een sterke achtergrond in engineering en wetenschappen. Geen uitdaging bij onze klanten is hen te groot. “If you have no one to turn to, call the A-team…”

 

Onze mensen krijgen de kans om uit te blinken in hun vakgebied, van starter naar expert. We zijn trots op ons team. We werven talenten aan en investeren in opleiding, een professionele omkadering en beperken het woon-werkverkeer. We hebben aandacht voor de mens achter onze medewerkers en investeren in activiteiten die de groepsgeest stimuleren. We zijn hét A-Team en laten dat graag zien.

Bij Advipro werven we continu medewerkers aan, we vullen geen vacatures. Je moet passen in ons team, niet bij een klant die wij toevallig servicen. We verwachten van jou een brede interesse en veel leergierigheid.

Misschien is een functie als Junior Project Engineer wel iets voor jou! Tijdens een intensief opleidingstraject in The GxP Academy kom je alles te weten over de do's en dont's van de farmaceutische industrie. Verkies je eerder een praktische on-the-job training in deze hoogtechnologische industrie? Dan is ons Traineeship op jouw lijf geschreven!

Hoe dan ook: wij zorgen voor een stevige basis in farma, investeren in een professionele omkadering en toffe sfeer zodat jij kan verder groeien tot bijvoorbeeld Validation engineer, QA engineer, Project Engineer, Lab Qualification Engineer, etc.


Raadpleeg www.jobs.advipro.nl en krijg zo een overzicht van het projectwerk dat mogelijk bij ons is.

Je kan ons zelf beter leren kennen door een bezoek te brengen aan onze Facebookpagina , LinkedInpagina en Instagrampagina . We laten graag onze Advipro-collega's zelf aan het woord. Snuister dan eens door de blogs op onze website of bekijk onze bedrijfsfilm.

 

Interesting for: Medical sciences, Computing Science, Molecular Life Sciences, Artificial Intelligence, Biology, Chemistry, Mathematics, Physics and Astronomy, Management
Offers: Starters Function
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.