Logo GX

Contact information

Wijchenseweg 111
6538 SW Nijmegen
Netherlands
Website

GX

Persoonlijke ontwikkeling, groei en plezier vinden wij erg belangrijk! Daarom bieden wij jou gedurende de eerste tijd van je dienstverband een opleidingsplan waarin je trainingen krijgt om je productkennis, communicatieve-, klantgerichte-, en technische skills uit te breiden. Na deze fase stellen we samen een ontwikkeltraject op, uiteraard afgestemd op jouw wensen en ambities.

Wij bieden jou een carrière in een open en informele omgeving met veel vrijheid en uitdaging. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om samen met ervaren developers aan gave projecten bij de meest complexe en uitdagende opdrachtgevers van Nederland te werken. Toffe weekendjes weg, borrels, teambuilding en gezellige collega’s waarmee je dit kunt delen kunnen natuurlijk niet ontbreken.
Wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je vel zit en dragen daar graag een steentje aan bij. Zo bieden we je de mogelijkheid om na het werk, samen met collega’s te zaalvoetballen, te squashen of te padellen. Op kantoor heb je de keuze om te werken in onze gezellige kantoortuin of vind je het fijner om in stilte te werken, dat kan ook bij ons, we hebben namelijk een stilteruimte. Tijdens de lunch kun je je uitleven in onze gameroom, of kun je even bijkomen in onze chillroom. Sushi eten of een wandeling maken met collega’s kan natuurlijk ook. Wij doen in ieder geval ons best om jou het uiterste uit jezelf te kunnen laten halen!
Kortom: een uitdagende baan in een gezellige en ambitieuze organisatie met toonaangevende klanten, toffe collega’s en tijd en aandacht voor JOU… Dat vind je bij GX!