Logo Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Contact information

Griffioenlaan 2
3526 LA Utrecht
Netherlands
Website

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Asfalt ontwikkelen dat fluistert. Files voorkomen met big data. Doorstroming inventariseren met drones. Overstromingen tegengaan met innovatieve en wereldwijd unieke methodes. Bij Rijkswaterstaat krijg je de kans om als student of starter bij te dragen aan de mooiste en meest indrukwekkende infrastructurele projecten. Projecten waarover je later met trots zegt: “Daar heb ik aan meegewerkt!”

Nederland is nooit af. We zijn als Rijkswaterstaat ons land altijd aan het verbeteren. Of we nu de natuur meer ruimte geven, geluidsoverlast terugdringen of zorgen voor betere bereikbaarheid: met elk project bouwen we verder aan ons land. Hierbij blijven we innoveren en maken we gebruik van slimme en toekomstvaste technologieën. Of je nu stagiair, afstudeerde, trainee of professional bent: de mogelijkheden bij Rijkswaterstaat zijn oneindig. Je werkt aan de mooiste en meest indrukwekkende projecten. Daar komt niet alleen Nederland, maar ook je carrière verder mee. Als starter bij Rijkswaterstaat krijg je namelijk de ruimte om jezelf te ontwikkelen en inhoudelijk te versterken. Dat is waar het om gaat en wat jij gaat doen!

Bij Rijkswaterstaat maak je deel uit van een ambitieuze groep mensen die grootse projecten realiseert. Je eigen inbreng is daarbij essentieel. Maar natuurlijk kijken wij ook of jouw inzet bijdraagt aan de doelstellingen en taken van Rijkswaterstaat. Inhoudelijk kun je op tal van vakgebieden aan de slag, maar de nadruk ligt op technische disciplines, ICT, Informatievoorziening en Inkoop. 

Je kan bij Rijkswaterstaat stage lopen, afstuderen, aan de slag met een bijbaan, een Traineeship volgen of instromen binnen een startersfunctie. Neem ook een kijkje op onze website: 

Interesting for: Artificial Intelligence, Biology, Chemistry, Computing Science, Mathematics, Physics and Astronomy, Management
Offers: Bachelor Internship, Master Internship, Part-time Side Job, Starters Function, Traineeship
This company is unfortunately not interested in non-Dutch speaking students.